Organisatie

De Jonge Specialist is er voor jonge basisartsen en aios (in opleiding tot medisch specialist, profielarts, ziekenhuisapotheker, klinisch chemicus en klinisch fysicus). Wij zijn jullie stem in Nederland en Europa richting politiek, beroepsverenigingen, zorginstellingen en maatschappij. De Jonge Specialist zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden en om de kwaliteit en toegankelijkheid van de medische vervolgopleidingen continu te waarborgen en verbeteren.
Kijk voor meer informatie op www.dejongespecialist.nl. Wil je meer weten over DJS of het congres? Stuur ons dan een bericht.

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is de grootste werknemersorganisatie voor (aankomende) artsen in dienstverband in Nederland. De LAD heeft circa 33.000 leden. Daarmee is de LAD een partner waar de zorgsector niet omheen kan. De LAD komt op voor de belangen van alle (aankomende) artsen in dienstverband – van coassistent tot arts in opleiding tot specialist (aios), van basisarts tot medisch specialist, van bedrijfsarts tot specialist ouderengeneeskunde en een aantal aanverwante beroepsgroepen.
Kijk voor meer informatie op www.lad.nl. Wil je meer weten over de LAD of het congres? Stuur ons dan een bericht.

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënten. De Federatie verenigt alle 32 specialismen, ondersteunt bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreekt met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld. 
Kijk voor meer informatie op www.demedischspecialist.nl.

Als collectief van ruim 125.000 zorgverleners, is VvAA al bijna 100 jaar de stem en steun van zorgverlenend Nederland. We laten de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s die zorgverleners afhouden van het uitoefenen van hun vak, zoals vermindering van bureaucratie. Vanuit onze onderlinge solidariteit ondersteunen we de individuele zorgverlener met maatwerk diensten op financieel, juridisch en bedrijfsmatig vlak.
Wil je weten wat VvAA voor jou als a(n)ios kan betekenen kijk dan op https://www.vvaa.nl/uw-beroep/aios#menu.

Gegevens organisatie: Postbus 20058, 3502 LB Utrecht | KvK 40477980 | Btw-nr: NL006424302.B.01
Privacy statement | Statuten
Contact: info@dejongespecialist.nl | 088 - 13 44 122

 

Anne Koppelaar (De Jonge Specialist)
Lize Kooijman (De Jonge Specialist) 
Marjolein Dekker (LAD)
Sandra Schoonderwoerd (Federatie Medisch Specialisten)
Monique Theunissen 
(VvAA)